Haberler

TMRD 21. Yıllık Bilimsel Toplantısı Gerçekleştirildi

Değerli Üyelerimiz;

26–28.Mayıs.2016 tarihlerinde Ankara\'da Grand Rixos Hotel’de 650 kişinin katılımı ile 21. Yıllık Bilimsel Toplantımızı gerçekleştirdik.3 günlük toplantı süresince 31 oturumda 57 konuşmacımız bulunmaktaydı. Yaklaşık 306 poster, 71 sözlü bildiri sunuldu.

Sözlü bildiri sunan derneğimiz üyelerine bu yılda kayıt ve konaklama katkısı verildi. İlk günün sonunda “Flim Okuma Oturumu” ve iki gün boyunca “ Günün Olgusu” yarışması yapıldı ve dereceye girenler ödüllendirildi. Bu yıl yine ilk kez toplantımız süresince Siemens ,General Electric ,Toshiba firmalarının destekleri ile “MR cihazlarının kullanımına ilişkin çalıştaylar” düzenlendi.21. Yıllık bilimsel toplantımızda “Flim Okuma Oturumu”nda başarılı olan ilk 5 kişi Ümit Tüzün, Leyla Acur, Nursel Yuttutan, Hakan Baş, Bahar Atasoy “DİKTE” firması tarafından “ses tanıyıcı kayıt sistemi” ile ödüllendirildi. İki gün süresince yapılan “Günün Olguları” yarışmasında birinci olan Alp Öztek , ikinci olan Berhan Pirimoğlu ve üçüncü olan Yeliz Pekçevik “ OPAKİM” firması tarafından TMRD 22.Yıllık Bilimsel Toplantısına katılımları kayıt, konaklama ve ulaşım masrafları karşılanmak üzere ödüllendirilmiştir.  Ayrıca TMRD yönetim kurulu 2015 yılı içerisinde şu ödüllerin verilmesini kararlaştırmıştır;

ECR 2015 kongresinde sözlü sunum yapan üyelerimize ödül olarak, kongre katılım bedelleri derneğimizce karşılanmıştır.

Dr. Tümay Bekçi ,Dr. Mehtap Çavuşoğlu ,Dr.Egemen Çiftçi

2016 Makale Ödülleri 3 makaleye verilmiştir ( Dr.Zeynep Maraş, Dr.Gökçen Çoban - 2 makale).

Ayrıca 2015 yılı boyunca verilecek olan web sayfasında yayınlanmakta olan “OPAKİM” firması tarafından ödüllendirilen “Ayın Olgusu” ödüllerini Mayıs ayında Ümit Tüzün, Haziran ayında Fatma Can Temmuz ayında Rüstem Beyhan Pirimoğlu, Ağustos ayında Ahmet Veysel Polat, Eylül Recep Sade, Ekim ayında Aylin Okur, Kasım ayında Mehmet Ali İkidağ, Aralık ayında Murat Beyhan, 2016 yılı Ocak ayında Didem Yasemin Sönmez, Şubat ayında, almaya hak kazanmışlardır. 

Yıl içerisinde Ayın Olgularında en çok doğru yanıt veren Dr. Ümit Tüzün‘ne ödül olarak TMRD 21. Yıllık Bilimsel Toplantısında kayıt, konaklama ve ulaşım desteği verilmiştir.

Herkese iyi çalışmalar dileği ile,

TMRD Yönetim Kurulu